دسته بندی | بازاریابی و امور مالی |
بازدید ها | 17 |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 3115 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 115 |
چکیده
در بازار رقابتی امروز، و با توجه به وجود تورم بالا در کشور ایران رضایت مشتری بیش از پیش حائز اهمیت گشته است و در واقع بدون کسب رضایت مشتریان ادامه فعالیت و سودآوری برای سازمانهای تولیدی و خدماتی غیرممکن گشته است. هدف از این پژوهش بررسی رابطه رضایت مشتری و حساسیت به قیمت از دیدگاه مشتریان (مطالعه موردی کارخانه لبنی جلگه نیشابور) می باشد که نتایج آن منجر به بهبود سودآوری می شود یک تحقیق کاربردی است و از نظر جمع آوری اطلاعات یک تحقیق توصیفی- پیمایشی محسوب می شود. در این تحقیق از مدل لاو، لی و چنگ استفاده شده است. برای جمع آوری اطلاعات از دو روش کتابخانه ای و میدانی استفاده شده است. جامعه آماری این تحقیق کلیه مشتریان محصولات لبنی جلگه نیشابور می باشند که 280 نفر از آنها به صورت نمونه گیری خوشه ای تصادفی به عنوان نمونه در نظر گرفته شده اند. در این پژوهش از نرم افزارSPSS18 برای تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شده است و با استفاده از آزمون های آماری پیرسون و رگرسیون این نتیجه بدست آمد که بین رضایت مشتری و حساسیت به قیمت در کارخانه لبنی جلگه نیشابور رابطه منفی قوی و معناداری وجود دارد. همچنین بین رضایت اقتصادی و رضایت اجتماعی که از ابعاد رضایت مشتری هستند نیز با حساسیت به قیمت رابطه منفی معناداری وجود دارد که البته رضایت اجتماعی تاثیر بیشتری از رضایت اقتصادی بر روی حساسیت به قیمت دارد. همچنین نتایج نشان داد که رابطه رضایت اجتماعی مشتری و حساسیت به قیمت در زنان بیشتر از مردان است؛ و رابطه رضایت اقتصادی مشتری و حساسیت به قیمت در مردان بیشتر از زنان است.