دسته بندی | کامپیوتر و IT |
بازدید ها | 13 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 237 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 37 |
این مقاله الگوریتمی جدید برای مسئله برنامه ریزی مسیرکلی به یک هدف ، برای ربات متحرک را با استفاده از الگوریتم ژنتیک ارائه می دهد .الگوریتم ژنتیک برای یافتن مسیر بهینه برای ربات متحرک جهت حرکت در محیط استاتیک که توسط نقشه ای با گره ها و لینک ها بیان شده است ،بکار گرفته شده است.موقعیت هدف و موانع برای یافتن یک مسیر بهینه در محیط دو بعدی داده شده است .هر نقطه اتصال در شبکه ژنی است که با استفاده از کد باینری ارائه شده است.تعداد ژن ها در یک کروموزوم تابعی از تعداد موانع در نقشه (نمودار)می باشد.
بنابراین از یک کروموزوم با طول ثابت استفاده کردیم.مسیر ربات ایجاد شده ، در مفهوم کوتاهترین مسیر ،بهینه است .ربات دارای محل آغاز و محل هدف تحت فرضیه ای است که ربات از هر محل فقط یکبار می گذرد یا اصلا نمی گذرد.نتایج بدست آمده در شبیه سازی ؛قدرت الگوریتم پیشنهادی را تایید می نماید.
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
1.مسیریابی
2.الگوریتم ژنتیک
3.فرمول سازی مسئله
4.الگوریتم طراحی مسیر پیشنهادی
کروموزوم ها و جمعیت اولیه
ارزیابی
عملگرها
5.نتایج شبیه سازی
6.منابع
شبه کد Matlab
دسته بندی | حسابداری |
بازدید ها | 18 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 83 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 52 |
*مقاله درمورد فعالیت های مالی و حسابداری کشاورزی*
این استاندارد در شهریور 1383 تصویب شده و در مورد کلیه صورتهای مالی که دوره مالی آن منتهی به 30 اسفند 1383 یا پس از آن میباشد، لازمالاجراست.
مقدمـه
فرایند تدوین استانداردهای حسابداری، فرایندی مستمر و پویاست که در واکنش به تغییر شرایط و تحولات محیط داخلی و بینالمللی و با هدف ارتقای شفافیت گزارشگری مالی، تغییر و تجدیدنظر در استانداردهای موجود یا تدوین استانداردهای جدید را ایجاب میکند. در این فرایند یکی از سیاستهای اصلی سازمان حسابرسی استفاده از استانداردهای حسابداری مراجع حرفهای معتبر بهویژه استانداردهای بینالمللی حسابداری در تدوین استانداردهای حسابداری با درنظر گرفتن شرایط داخلی کشور است.
در تدوین این استاندارد از استاندارد حسابداری شماره 41 ” کشاورزی“ (ویرایش 2003) و نتایج تحقیقات انجام شده توسط کارشناسان مدیریت تدوین استانداردها استفاده شده است.
پیش نویس این استاندارد برای نظرخواهی عمومی منتشر گردید و تمام نظرات و پیشنهادات دریافت شده در کمیته تدوین استانداردهای حسابداری بررسی و اصلاحات لازم اعمال گردید و نهایتاً استاندارد توسط کمیته فنی تصویب شد.
این استاندارد پس از بررسی و تصویب توسط هیئت عامل سازمان به موجب مصوبه مورخ 22/6/1383 مجمع عمومی سازمان لازمالاجرا شده است.
این استاندارد با نظارت جناب آقای هوشنگ نادریان مدیرعامل و رئیس هیئت عامل سازمان حسابرسی و توسط کمیته تدوین استانداردهای حسابداری با عضویت (به ترتیب الفبا) آقایان دکتر موسی بزرگ اصل، کامران بحرینی، مهدی شلیله، مجتبی علیمیرزایی، دکتر حسین کثیری و دکتر رضا نظری و با پشتیبانی گروه کارشناسی مدیریت تدوین استانداردها (خانمها دکتر ویدا مجتهدزاده و دکتر شهناز مشایخ و آقایان قاسم بولو، دکتر امید پورحیدری، هوشنگ جعفری، دکتر علی رحمانی و دکتر احمد مدرس) تدوین شده است.
سازمان حسابرسی از تمام کسانی که در فرایند تدوین، نظرخواهی و تصویب این استاندارد مشارکت داشتهاند صمیمانه تشکر و قدردانی مینماید و از مشارکت گستردهتر جامعه حرفهای برای ارتقای کیفی استانداردهای حسابداری استقبال میکند.
فعالیتهای کشاورزی
فهرست مندرجات
شماره بند .
- تعاریف مرتبط با کشاورزی 8 - 5
- تعاریف عمومی 11 - 9
استاندارد حسابداری شماره 26
فعالیتهای کشاورزی
دامنه کاربرد
1 . کاربرد این استاندارد در حسابداری موارد زیر الزامیاست، مشروط بر اینکه به فعالیت کشاورزی مربوط باشد :
الف. داراییهای زیستی، و
ب . تولید کشاورزی در زمان برداشت.
2 . این استاندارد در موارد زیر کاربرد ندارد :
الف. زمین مربوط به فعالیت کشاورزی (به استاندارد حسابداری شماره 11 با عنوان حسابداری داراییهای ثابت مشهود مراجعه شود)، و
ب . داراییهای نامشهود مربوط به فعالیت کشاورزی (به استاندارد حسابداری شماره 17 با عنوان حسابداری داراییهای نامشهود مراجعه شود).
3 . این استاندارد در مورد تولید کشاورزی، یعنی محصول برداشت شده از داراییهای زیستی واحد تجاری، تنها در زمان برداشت، کاربرد دارد. بعد از زمان برداشت، تولید کشاورزی تابع الزامات استاندارد حسابداری شماره 8 با عنوان حسابداری موجودی مواد و کالا یا سایر استانداردهای حسابداری مربوط خواهد بود. بنابراین، این استاندارد به فراوری محصولات کشاورزی بعد از زمان برداشت مربوط نمیشود؛ برای مثال، فرایند فراوری انگور تا سرکه توسط باغدار پرورشدهنده انگور مشمول این استاندارد نیست. هر چند چنین فرایندی میتواند بهطور منطقی و طبیعی فعالیت کشاورزی محسوب شود و با دگردیسی زیستی تا حدی مشابه باشد، اما این نوع فراوری در این استاندارد در تعریف فعالیت کشاورزی قرار نمیگیرد.
دسته بندی | اقتصاد |
بازدید ها | 14 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 2247 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 228 |
*مقاله درمورد فرایند تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی*
پیشگفتار:
از ابتدای قرن اخیر تاکنون کنسروسازی صنعتی همواره به عنوان یکی از مهمترین روشهای نگهداری، تبدیل و عرضه مواد غذایی در تمام دنیا مطرح بوده و به احتمال بسیار زیاد در آینده این موقعیت خود را حفظ خواهد نمود علیرغم این واقعیت و با توجه به اینکه در حال حاضر حدود یکصد و پنجاه کارخانه کنسروسازی در کشور مشغول تولید فرآورده های مختلف کنسرو می باشند و با عنایت به گسترش رشته های علوم و صنایع غذائی در دانشگاههای بزرگ کشور تاکنون هیچ مجموعه کاملی در این زمینه به رشته تحریر در نیامده و کتاب موجود هم بیشتر برگردان کتابهای خارجی هستند که یا در دسته عموم نیستند یا فهم و درک آنها مشکل است و یا پراکندگی مطالب در آنها موجب شده که هیچ یک نتوانند به عنوان کتاب درس این رشته معرفی گردند.
مطالب موجود در این پایان نامه به طور عمده بر اساس سر فصلهای کتابهای مختلف صنایع غذائی در دوره های کارشناسی علوم و صنایع غذائی و به منظور معرفی ابعاد مورد نظر به دانشجویان عزیز و پژوهشگران جوان تدوین شده و در تهیه آن از مطالب آموزشی دوره ای کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذائی و کتب و مقالات علمی فراوانی که پاره ای از آنها در فهرست منابع درج گردیده است.
مقدمه:
منشاء اکثر فنون نگهداری مواد غذائی که امروزه در صنعت کاربرد دارد به قبل از تاریخ و زمانی که بشر به فکر حفظ غذا برای مواقع قحطی یا بهبود قابلیت خوراکی غذا برآمد برمی گردد. از زمانهای بسیار قدیم بشر پس از برداشت محصول گیاهان مفید بفکر نگهداری محصولات برداشت شده برای روزهای خارج از فصل برداشت بوده تا بتواند به مواد غذائی دسترسی داشته باشد. برای این منظور اولین روشی که انجام می داده خشک کردن مواد غذائی در آفتاب بوده است. البته این روش را بشر از طبیعت آموخته که می توان بوسیلة خشک کردن موادغذائی را نگهداری نمود.
بعد از این روش استفاده از دود دادن نیز مورد استفاده قرار گرفته است و در مناطقی هم که نور خورشید کافی نبوه از آتش استفاده می شده است. بعدها روش نمک زدن را در مورد گوشت بکار برده اند و بیشتر گوشت ماهی را به وسیله نمک زدن نگهداری می کرده اند.
نقل شده است که سپاهان چنگیز در مواقع جنگ با خود صفحات بسیار نازک گوشت خشک کرده را حمل و از آن در تجدید قوا استفاده می کرده اند.
احتمالاً از زمانی که بشر پخت غذا را آموخته با فساد مواد غذائی هم روبرو شده سات و همین امر شاید باعث شده که به فکر جلوگیری از فساد موادغذائی و روشهای صحیح نگهداری آن باشد روشهای نگهدای بوسیلة روغن شاید بعد از مرحلة نمک زدن باشد از روغن و نمک جهت جلوگیری از فساد و نگهداری گوشت استفاده می شده است این روش در بعضی از نقاط هنوز هم انجام می شود و اصطلاحاً روش قورمه نام دارد.
عادات و سننن و طریقه زندگی عشایر که درحال ییلاق و قشلاق هستند ایجاب می کند که این روش مورد استفاده قرار گیرد.
این روشها ادامه داشتند تا قرن هفدهم میلادی که نیکلا آپرت Nicola Appert که او را پدر کنسرو می شناسند طریقه نگهداری مواد غذائی در طرف سربسته را کشف کرد.
و نتایج تحقیقات خود را بصورت زیر خلاصه نمود.
1) مواد غذائی را باید در داخل ظروف شیشه ای و یا فلزی مسدود نمایند.
2) مسدود کردن در شیشه باید با دقت بسیار انجام گیرد.
3) مواد غذائی مسدود شده در داخل ظروف کاملاً سربسته را باید مدتهای کوتاه و یا زیاد در آب جوش عقیم نمود.
4) مواد غذائی عقیم شده را باید بعد از مدت مشخص از آب جوش خارج و سرد نمود.
روش آپرت به تدریج توسعه یافت و تکمیل شدو آهن سفید جانشین شیشه شد.
دسته بندی | مدیریت |
بازدید ها | 21 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 135 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 37 |
عنوان: دانلود پاورپوینت مفاهیم اصول سرپرستی
دسته: مدیریت (مدیریت منابع انسانی)
فرمت: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 37 اسلاید
دسته: مدیریت (اصول سرپرستی- اصول مدیریت- مبانی سازمان و مدیریت)
این فایل درحجم 37 اسلاید در زمینه "مفاهیم اصول سرپرستی" بوده که می تواند به عنوان کار ارائه کلاسی(سمینار- کنفرانس) برای درسهای اصول سرپرستی- اصول مدیریت و مبانی سازمان و مدیریت در رشته های مدیریت، حسابداری و اقتصاد مورد استفاده قرار گیرد. بخشهای عمده این فایل شامل موارد زیر است:
تعریف مدیریت
مدیر کیست؟
سرپرستی
مفهوم سرپرستی supervision
تعریف سازمان
تعریف مدیریت: (وظایف مدیریت)
مدیریت علم است یا هنر؟
اهمیت مدیریت درسازمانها
نقش های مختلف سرپرست
سطوح مدیریت
مدیریت عالی
مدیریت میانی
مدیریت عملیاتی و سرپرستی
جایگاه سازمانی سرپرستی
انواع مهارتها درسازمان
مهارت ادرا کی
مهارتهای تصمیم گیری
مهارت انسانی
مهارت فنی
انواع مهارتهای لازم در رابطه با سطوح مدیریت
تقسیم بندی مدیران از نظر سطح سازمانی
مهارتهای مورد نیاز سرپرستی
مسئولیتهای سرپرست
ویژگیهای یک سرپرست موفق
مکاتب مدیریت
نظریه کلاسیک
مدیریت اداری و مدیریت بوروکراسی
نظریه نئو کلاسیک یا روابط انسانی (نظریه التون میو)
نظریه های جدید
نظریه کمی
نظریه سیستمی
نظریه اقتضایی
دسته بندی | مدیریت |
بازدید ها | 22 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 690 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 47 |
عنوان: دانلود پاورپوینت روشهای برخورد با کارکنان
دسته: مدیریت (مدیریت منابع انسانی)
فرمت: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 47 اسلاید
دسته: مدیریت (اصول سرپرستی- اصول مدیریت- مبانی سازمان و مدیریت- مدیریت عمومی)
این فایل درحجم 47 اسلاید در زمینه " روشهای برخورد با کارکنان " بوده که می تواند به عنوان کار ارائه کلاسی(سمینار- کنفرانس) برای درسهای اصول سرپرستی- اصول مدیریت - مبانی سازمان و مدیریت و مدیریت عمومی در رشته های مدیریت، حسابداری و اقتصاد مورد استفاده قرار گیرد. بخشهای عمده این فایل شامل موارد زیر است:
مقدمه
نیازها در ارتباط با نوع رفتار انسان
تعریف نیاز
انگیزش Motivation
نظریه های انگیزیش: (3 نظریه)
سلسله مراتب نیازها (مازلو)
نظریه های X و Y (مک گریگور)
نظریه انگیزه – بهداشت (هرزبرگ)
انتظارات و توقعات اساسی
عوامل موثر در توقعات افراد
اصول ایجادرابطه خوب با دیگران
ایجاد رابطه خوب با سایرین
در ایجاد رابطه خوب با سایرین چه اصولی را باید رعایت کرد؟
نقش سرپرست در پیشگیری و حل مشکلات
روش علمی حل مشکل
چگونه می توان به نظریات و احساسات افراد پی برد؟
پیش بینی مشکلات در روابط انسانی و جلوگیری از بروز آنها
مشکلات آنی (لحظه ای)
مسائل جاری
مسائل نهفته
مهمترین زمینه های پیشگیری از بروز مشکل
ویژگی های یک سرپرست موفق
توانایی های لازم سرپرست
چگونه باید مشکل را حل کنیم؟
ده قاعده در زمینه روابط انسانی
نظارت برافراد
دلایل ارزیابی کارکنان
چگونگی نظارت برعملکرد
نظارت و تاثیر معکوس آن برافراد
دیدگاه اسلام در مورد کار و روابط کاری