دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
بازدید ها | 0 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 510 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 46 |
پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در 46 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
مقدمه
حفاظت از مواد غذایی از زمان تولید تا هنگام مصرف امر بسیار مهمی است. عواملی بسیاری باعث از بین رفتن ارزش مواد غذایی می شوند که از مهمترین آنها می توان به فساد میکروبی، تغییر ساختار مولکولی، از دست دادن برخی خواص مهم مانند ویتامین و ... اشاره کرد. معمولاً عواملی که باعث رشد میکرواوگانیسمها در یک محصول بعد از تولید می شوند عبارتند از:
1- سطح پایین بهداشت در فرآیند تولید
2- تاخیر بین تولید و بسته بندی
3- دما انبارش
4- نوع ماده بسته بندی
5- حجم گاز آزاد درون بسته بندی
6- نوع و ترکیبات گازهای درون بسته بندی
7- درصد اکسیژن
ساده ترین روش برای محافظت از مواد غذایی بسته بندی آن است. معمولاً بسته بندی از مواد غذایی در مقابل نفوذ عوامل خارجی و همچنین فرار خواص داخلی آن محافظت می نماید. وجود هوا درون بسته می تواند باعث فساد ماده داخل آن شود. به این لحاظ تخلیه هوا و یا تزریق گازهای بی اثر درون بسته ماده غذایی راه حل مناسبی برای مقابله با رشد باکتری ها بدون از دست رفتن خواص، تازگی و شادابی محصول است.
عمدتاً در ایران از بسته بندی معمولی یا روش تخلیه هوا (Vacuum Packaging) استفاده می شود. ولی در چند سال اخیر با توجه به پیشرفت روشهای بسته بندی و استفاده از شیوه های نوین و مطابق با استانداردهای جهانی استفاده از اتمسفر اصلاح شده رو به گسترش است.
دسته بندی | صنایع غذایی |
بازدید ها | 1 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 222 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 40 |
پاورپوینت بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی در 40 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
مقدمه و تاریخچه
امروزه بسته بندی به عنوان جزئی ضروری در فرآیند مواد غذایی محسوب می شود و برای نگهداری، محافظت، اطلاع رسانی ، بازاریابی و.. از آن استفاده میشود . در حال حاضر بسته بندی آن چنان اهمیت دارد که زندگی بدون آن قابل تصور نیست و در حقیقت بسته بندی ضرورت زندگی مدرن است .
انسان رقبای بسیار ی در مصرف مواد غذایی موجود در جهان دارد . حیوانات - عمدتا جوندگان و حشرات – میکروارگانیسم ها (کپکها ، مخمر ها ، باکتریها ) در طول مراحل داشت برداشت ، فرآیند ذخیره سازی، حمل و نقل و فروش باعث ایجاد ضایعات قابل توجهی در مواد غذایی می شوند . بنابراین تهیه و تدارک یک ماده غذایی خوب و سالم و جلوگیری از ضایعات آن برای صنایع و اقتصاد ملی بسیار ضروری است و بسته بندی نقش موثری در کاهش ضایعات و حفظ سلامت مصرف کنندگان دارد . ضرورت تهیه و ذخیره سازی مواد غذایی مورد نیاز ارتش در جنگهای مختلف نیز یکی از دلایل توسعه صنعت بسته بندی است .
تعاریف و مفاهیم بسته بندی
بسته بندی علاوه بر نقش نگهداری نقش دیگری نیز برعهده دارند .
تعاریف مختلفی از بسته بندی :
سیستم اختصاصی آماده سازی کالا جهت حمل و نقل ، توزیع ، ذخیره سازی ، فروش و مصرف نهایی
وسیله ای مطمئن جهت تحویل سالم محصول به مصرف کننده نهایی در شرایط مناسب و با حداقل هزینه
فعالیتی صنعتی – اقتصادی ( تکنو آکونومیک ) با هدف به حداقل رساندن هزینه های تحویل و افزایش فروش
دسته بندی | صنایع غذایی |
بازدید ها | 1 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 1112 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 30 |
پاورپوینت بررسی مزیت نسبی صادراتی صنایع غذایی در 30 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
فرض تحقیق:
ایران در تولید و صادرات اقلام گروه صنایع غذایی دارای مزیت نسبی است.
هدف تحقیق:
شناسایی و تعیین مزیت نسبی در گروه صنایع غذایی (کالاهای منتخب) و بررسی عملکرد صادراتی آن طی چند سال اخیر
روش تحقیق:
در این تحقیق از روش کاربردی مزیت نسبی آشکار شده که اولین بار توسط بالاسا ارائه شده استفاده شده است
نظریات مزیت نسبی در زمینه تجارت بین الملل
آدام اسمیت: توجیه اقتصادی تجارت را بر مبنای اصل تقسیم کار و تخصص بنیان نهاد.
دیوید ریکاردو: مزیت نسبی را در چهار چوب نظریه ارزش- کار ارائه کرد.
هابرلر: مزیت نسبی را بر اساس نظریه هزینه فرصت تشریح کرد.
هکشر اهلین: این نظریه بر اختلاف میان موجودی عوامل و شدت کاربرد عوامل استوار است.
لیندر: این نظریه درباره تجارت کالا در دو کشور بدون در نظر گرفتن مسیر تجارت بحث می کند.
تمایز میان مزیت نسبی از لحاظ نظری و کاربردی و عوامل موثر بر آن
مفهوم نظریه مزیت نسبی از لحاظ نظری
مفهوم نظریه مزیت نسبی از لحاظ کاربردی
عوامل تعیین کننده مزیت نسبی
معیار مزیت نسبی آشکار شده
شاخص لیزنر
شاخص بالاسا
شاخص تکامل یافته بالاسا
شاخص مدرن ( RCA)
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
بازدید ها | 0 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 430 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 30 |
پاورپوینت بررسی تثبیت و تورم خاک رس گرگان توسط گیاه بامبو در 30 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
چکیده
برای احداث هر سازه باید اعضاء به گونه ای طراحی شوند که تحمل بارهای وارده را داشته باشند. بار وارده از طریق سازه به زمین (خاک) وارد میشود. بنابراین لازم است خاک نیز تحمل بارهای وارده از طرف سازه را داشته باشد. همه خاکها این توان را ندارند. بنابراین باید روشی اتخاذ نمود که وضعیت خاک از دیدگاه ظرفیت باربری، مقاومت برشی و نشست بهبود یابد. به این منظور، روشهای زیادی در رابطه با تثبیت خاک مورد بررسی قرار گرفته است. در این تحقیق هم با اضافه کردن درصدهای مختلف بامبو به خاک و آزمایشهای مکفی و بررسی موارد فوق الذکر این نتیجه حاصل میشود که با افزودن درصدهای مختلف بامبو به خاک مقدار بامبو بهینه حدود 4% وزنی میباشد که با افزایش آن ظرفیت باربری، مقاومت برسی و نشست بهبود مییابد.
دسته بندی | معماری |
بازدید ها | 1 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 1350 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 38 |
پاورپوینت بررسی باغ های ایرانی در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
سیر تاریخی باغ سازی (قبل از اسلام)
اولین نشانه وجود باغ:
کشف کاسه سفالی که روی آن جویهای متقاطعی ست که 4 قطعه باغ را نشان میدهد وتصور می رود مربوط به 2000 سال قبل از میلاد باشد.
آغاز انتظام بخشی به باغ:
باغ های سلطنتی پاسارگاد (قرن 6 قبل از میلاد) با توجه به شبکه منظم مسیر سنگفرش آبرو ها می توان ادعا کرد که شکل چهارباغ و نظم چهار قسمتی در اینجا به ظهور رسیده و منشائ باغ های چهار قسمتی اسلامی بوده است.
سیر تاریخی باغ سازی (قبل از اسلام)
باغ های معلق بابل :
باغ های معلق بابل از باغ های کهن جهان است که در سال 600 ق.م و همزمان با شروع سلسله پادشاهان پارسی به وسیله بخت النصر و برای همسر ایرانی وی احداث شده است.
باغ مذکور فرم هرمی دارد که قسمت پایه آن مستطیل یا مربع بوده است.این هرم را تراس بندی کرده وتراس های مختلف توسط پلکان به یکدیگر مرتبط می شدند.